lauantai 14. helmikuuta 2009

PehmolelukeräysYstävänpäivään teemaan sopi hyvin pehmolelukeräys. Erään lastenlaulun sanoin : Minun ystäväni on kuin villasukka joka talvella lämmittää.... Villasukkiakin tuli aivan ihanan paljon. Kiitos erikseen ja yhteisesti kaikille niille ihanille ihmisille, jotka laititte puikkonne heilumaan :) Nyt saa moni lapsi ja nuori varpaat lämpimiksi. Ihanaa! Keräykseen tuli myös paljon, ja osa aivan tuliteräuusia, pyyheliinoja, petivaatteita, peittoja sekä vähän vaatteita. Kyllä sitä nyt kelpaa reissuun lähteä. Tuli pussukoita, nyssäköitä, laatikoita, säkkejä. Tässä kuvassa näkyy kaikki tänään saadut tavarat ( siitä ei kyllä saa oikein hyvää käsitystä tavaroiden runsaudesta.. pussukoita ja nyssäköitä päällekkäin paljon ) . Siinä meni tunti ja toinen ja enemmänkin, kun kaikki käytiin läpi ja lajiteltiin. Vilukissakin tarkeni ja hyvin t-paidalla :D Ei tullu vilu lähelle, ehei!

Odottelen vielä viime viikon lopulla tilaamiani cd-levyjä. Monen vuoden odottelun jälkeen käännettiin vihdoinkin Jippii-lauluja venäjäksi. Ihanat ihmiset ympärilläni halusivat osallistua cd-levyjen hankintaan. Saamillani rahoilla sain tilattua 50 levyä! Eli nyt on edes muutama levy jaettavaksi. Osa annetaan ehkä suoraan lapsille, osa menee yhteiseen käyttöön. Ehkä joskus taas saan rahaa kasaan sen verran, että voidaan lisää viedä. Ja tämä tällainen edullinen setti: ostaessaan koko laatikollisen levyjä saa ne 5 egeä kappale ( siis jos vie itään mennessään.. hyväntekeväisyyteen siis ). Normaalisti cd:n hinta 17 euroa. Eli edullinen hinta :) Ja se on meidän reissaajien onni.

Torstaina tarkoitus lähteä matkaan. Bussi starttaa aamusella kello 6:00. Auton lastaus alkaa puolisen tuntia aikaisemmin jo. Eli piiiitkä päivä tulossa. Illalla Pietarissa ollaan joskus siinä kahdeksalta Suomen aikaa. Matka täällä Suomen puolella menee ihan jees sutjakkaasti, mutta Venäjän tullissa se sitten voipi alkaa. Siis se hidas matkan teko. Mutta se on jo ihan normaalia.

Kenties vielä ennen matkaa ehdin tänne jotain raapustaa. Aika ohjelmoitu kyllä on nuo mun päiväni ennen reissua... hih... Mutta ellei ennen, niin ainakin jälkeen täällä sitten taas.

Näkemisiin!

Ei kommentteja: