keskiviikko 7. joulukuuta 2011

7.12Olin Danny & Ystävät -hartaudella jouluun konsertissa maanantaina. Ja tykkäsin. Paikallinen kirkko oli ääriään myöten täynnä. Jos jossakin lähistöllä konertoivat, niin suosittelen menemään ja virittäytymään joulun tunnelmaan. Vanhempia ja uudempia lauluja laulavat yksin ja yhdessäkin pari.

Eilinen Itsenäisyyspäivä meni aivan totaalisen erilaisesti kuin normaalisti!!! Siis aamun touhut meni vielä kuten yleensäkin ja vierailu tätilässä, missä serkkutyttö ihanan erergisen ja iloisen poikansa 2 wee kanssa käymässä. Ja kun vielä poika kuulema innoissaan odottanut minua saapuvaksi ♥ Mutta sitten....sitten se "epänormaali" sessio alkoi. Ens menin konsertin esittäjien ja bändin kanssa kattoon Tinttiä, sieltä kahville/teelle/mitä nyt kukin ottikaan, pikainen käynti kotona laskemassa lapset ja sit takas leffaan kattoon In Time. Ja salaattia iltapalaksi vielä iltamyöhään. Ihanan mukavaa seuraa, ja pitkästä aikaa jää mieleen tää päivä, kun oli jotain erikoista. Kivaa!!!

Lyhyiden yöunien ( mulle lyhyet, noin kuus tuntii ) jälkeen suuntaan tässä aloittelemaan kolmanneksi viimeistä harjoittelupäivää kouluun/ iltikseen sekä valmiina näyttökeskusteluun.


Joulun valot lempeät pimeyteen syttyvät,
kutsuvat tielle adventin pienin askelin.


Kekseliäistä keskiviikkoa!

Ei kommentteja: