keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Syksyä ja arvontoja


Lämpöä ja tunnelmaa pimeneviin iltoihin.Tänään lähdin kamera laukussa ovesta ulos napsiakseni kuvia. Lähteissä paistoi aurinko ja sitten meni pilveen. Ja taas paistoi. Ja taas.... No sain kuitenkin muutamia ihan kivoja kuvia otettua.


Vaahteroissa on vielä paikoitellen värejäkin, eikä kaikki lehdet ole vielä tippuneet maahan. Tykkään vaahteroista, koska niissä värit aina niin kauniita.


Aika usein sähköpostiin tulee voitto-viestejä. Olet voittanut joko sitä tai tätä tai tota. Ja aina ne on ihan yhtä humpuukia kaikki. Miten voi voittaa, jos ei osallistu kilpailuihin? Siinä ongelma, jota en ymmärrä ;) No onneksi kaikkea ei tarvitsekaan ymmärtää. Senkun vaan klikkaa viestin roskiin!

Olisi kiva, jos joskus tosiaankin olisi aitoja, oikeita, rehellisiä voittoja tai tarjouksia, joita ei voisi olla hyödyntämättä. Esim... haluatko auton koekäyttöösi ( kertoisi omia kokemuksia käytöstä ) taikka jotain muuta vastaava :D Mutt onneksi on tuo kulkupeli, että edes sillä pääsee eteenpäin. Ja huomenna sen nokka suuntaa kohti pääkaupunkia, Helsinkiä. Illalla jätän sen sinne ja suuntaan ystäväni kanssa kohti Tallinnaa! Päivä siellä shoppaillen jotain pientä ( askartelurintamalta lähinnä, esim korutarpeita ) ja kaupungista nauttien ja sieltä sitten yömyöhällä kotiin takaisin ajellen. Pakko pieni reissu näin syysloman kunniaksi tehdä. Lauantaina torille vielä loppurutistus vaalihommia ja sunnuntaina jännitystä ilmassa.

Mukavaa viikon keskiväliä sulle :)

Edit: Eilen alkoi vihdoin ja viimein olkkarin patterikin lämpöä antamaan. Toivottavasti nyt jo alkaa lämpö pysymään. Lauantaina illalla nääs kun huomasin, että koko kämppä oli kylmänä. No onneks maanantaina taas osa pattereista alkoi lämpenemään.

Ei kommentteja: