perjantai 16. marraskuuta 2012

Konserttikäynti

Eilen oli vauhdikas päivä. Töissä ensin normaalit tunnit, sitten eräs palaveri tunnin, kotiin, ruoan teko ja syöminen ( kotonaoloaika puol tuntia, eli olin toooosi tehokas ), ovesta ulos ja poliittiseen palaveriin, sieltä ystävän avecina 50-vuotisjuhliin, josta suoraan konserttiin. Kotona kun olin, niin kello oli likemmäs puol kymmenen. Huhhuh! Eikä siinä vielä kaikki :D Konsertissa "jouduin" ihan eturiviin. Harvemmin sitä kirkossa niin edessä istuu - heh. Mutta käytin tilaisuuden hyväkseni ja napsin ison liudan kuvia. Ne illalla vielä laitin levylle ja kävin viemässä bändiläisille. Yhdentoista aikoihin sitten taas kotona ja rauhoittumaan. Huh!

Suosittelen! Juhlakiertueella ai-van u-pea valoshow!! Musiikista ja lauluista puhumattakaan.

Mukavaa justkohta alkavaa viikonloppua :)

5 kommenttia:

Keltaisen talon joulunodotusta kirjoitti...

On ollut varmasti mahtava konsertti!! :) Exit on mun lempparibändejä kyllä! Muutenkin Pekka Simojoen laulut on tosi ihania. Mukavaa viikonloppua!! <3

Mimmi kirjoitti...

Simojoki on POP! Levyn sekä Perttilän laulut oli hyviä myös.

Mia kirjoitti...

Hei Mimmi!
Blogissani on sinulle tunnustus. Ota talteen :) Toivottavasti jaat edelleenkin mietteitäsi blogissa. Ovat niin elämän makuisia. Kiitos!

Mimmi kirjoitti...

Voi kiitos, Mia! Menenpäs katsomaan, mitä siellä on :)

Maritz kirjoitti...

Mua niin harmitti etten tänne päässyt. Ei ollu lapsille lapsenvahtia. :( Ku tiesi että se ois varmasti ollu jälleen kerran mahtava konsertti.