lauantai 26. tammikuuta 2013

Atsiuh!!

Ties kuinka monta kertaa tänäänkin olen aivastanut. ja sillee, että ihan sattuu. Käääk :( Perjantaina, kahden kotona vietetyn saikkupäivän jälkeen kävin lääkärillä. Sitä sun tätä oiretta ja lääkäri sanoi hoitsulle, että pistetääs mykoplasmatestiin. Kerroin, että puoltoista vuotta sitten lääkärit, samoja tuloksia katsellessaan, eivät päässeet yhteisymmärrykseen. Eka sanoi, että mykoplasmaa. Toka sanoi, että ei. Kolmas sanoi, että joo. Ja niin edelleen. Vuorotellen sain kuulla diagnooseja puolen vuoden aikana. Tämän kuultuaan lääkäri sanoi, että josko unohdetaan testi ja aloitat saman tien antibioottikuurin. Ja ellei helpota, tulet sit taas lääkäriin. Että lääkekuurilla täällä nyt ollaan. Pikkasen helpottanut, mutta.... Kahtellaan, auttaako enempi vai eikö.

Sisällä kun lähestulkoon oon ollut, niin ihailen nyt vaan näitä viime viikonloppuna otettuja kuvia.Tänään sateli vielä pikkasen lisää lunta. Mikäs sen mukavampaa talvella. Vaikken talvi-ihmisiä olekaan... Mutta lumi parempaa kuin loska!

Mukavaa viikonlopun jatkoa :)

5 kommenttia:

Elämää hetkessä kirjoitti...

Paranemista sinne!!!
Tuo mykoplasma on kyllä niin kurja tauti!!! :( Meillä otettiin kaikilta kuudelta verikoe ja viidellä todettiin mykoplasma. Vetää kyllä olon tosi huonoksi. Huomaan, että tämmöinen olo on ollut jo marraskuusta lähtien.. Onneksi lääkekuuri on ruvennut tehoomaan ja nyt ei tartte enään niitä kolmia päikkäreitä nukkua. ;) Toivottavasti sun olo lähtee nyt paranemaan päin!!

Mimmi kirjoitti...

No mä muistan lukeneeni, että teillä kans ollut tätä tautia ilmassa. En tiedä varmaksi, onko sitä vai onko taustalla töissä oleva huono sisäilma. Mutta eiköhän se kohta selviä, jos paranemaan alkaa. Veto ollut tosiaan täällä kans totaalisesti pois. Ihan kuin painoliivi olis päällä ollut. Mulla kans pidemmän aikaa ollut tautinen olo. Onneks oli mukava ja ymmärtäväinen lääkäri :) Ja kiitos paranemistoivotuksista!

Mia kirjoitti...

Jaksuja!

Eila kirjoitti...

Sinulle on blogissani jotain:)

-Päivi Marianne- kirjoitti...

Toivottavasti olosi on jo parempi...täälläkin sairastellaan:(

Mutta niihin mukavempiin uutisiin:
Sinä voitit arvonnassani, joten meilaatko minulle osoitteesi niin pääsen postittelemaan palkintosi:)
Tarkemmat tiedot löytyvät blogistani...