lauantai 12. tammikuuta 2013

Viikonloppu!

Viime viikonloppuna sunnuntaina oli harvinainen päivä.
Ehdin ulos, kun aurinko paistoi.
Eipä se tosin oo täällä paljoa viime aikoina paistellut.Valon ja varjojen leikki on aina yhtä ihanan näköistä.

Ja jääkukat - ihania!!

Hemppa on noussut ilmeisesti, kun energiaa on ollut. Eikä tarvi enää niin pitkiä yöuniakaan. Äsken tein pitkästä aikaa jotain normaalista poikkeavaa ruokaa. Tai siis kun tuntuu, että ei oo viime aikoina jaksanut siihenkään perehtyä, niin pyörittänyt aika suppeeta ruokavalikoimaa. Mutta nyt innostuin tekemään broileristroganoffia ja voi että kun maistui hyvältä! Siinä samalla tein suklaakakun ( "muutenvaankakun" ) ja se on nyt uunissa kypsymässä. Toivottavasti onnistuu, kun en ole aikoihin leiponut sitäKÄÄN. Yleensä mulla kyllä leipomukset onnistuu ( kop kop kop ). Josko sit vielä kuorruttais sen, kun on jäähtynyt. Nyt olis aika tehdä paperihommmia, niin vois illan lusmuilla ja katella putousta. Onks teistä moni koukuttunut siihen??

Nautinnollista viikonlopun jatkoa :)

3 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Kauniita kuvia!

Kuulostaa mukavalta lauantailta :) Mulla jäi Putous viime viikolla väliin. Niin jää tänäänkin töiden takia. Muuten katselisin kyllä. Lisää tällaisia hyvänmielen ohjelmia!

Mimmi kirjoitti...

Kiitos! Liian vähän tulee kuvattua. Ja tarttis lukea enempi ohjekirjaa. Ihan summanmutikassa välillä säätöjä teen :D Onneks pystyy poistamaan aina ne huonot. Mä tykkään Putouksesta, vaikka se huumori pakkaa sellasta alapäätyylistä paikoitellen olemaankin. Mutta ainakin nauraa saa. Mukavaa työiltaa sulle :)
Pssst!! Viime viikolla sunnuntaina tuli uusintana Putous joltain kanavalta. Jos haluat kattoo! Tulipas justiinsa mieleen.

Saara kirjoitti...

Kauniita kuvia kerrassaan! :) Harmittaa aina, jos ei kauniilla kelillä ehdi ulos. Usein näin käy, kun on töissä. Juuri yksi päivä töissä harmittelin, kun ei sattunut edes yhtäkään välituntivalvontaa, että olisi päässyt ulos. Saisihan sinne toki mennä muutenkin, mutta eipä sitten tule ikinä silti mentyä...

Miten olet kuorruttanut suklaakakut? Ihan sulalla suklaalla, vai onko sulla siihen joku oma resepti? :)