lauantai 5. tammikuuta 2013

Uusi vuosi - uudet tuulet...

... vaan minnekä ne tuulet puhaltavat ja vievätkään? No sen saa tietää - loppuvuonna ;)

Tällaiset purkkiset läks joulupaketteihin serkkujen lapsosille.

Poitsulle tietty poikatonttu....

ja tytölle tyttötonttu! Molemmat 3+ ikäisiä. Kanteen kirjoitin tervehdyksen ja vuosiluvun.

Tyttö totesi, että "timantteja sataa"!!


Molemmat tontut saman kokoisia ja saman kokoisissa lasipurkeissakin on. Ei tuu sanomista, ett miks tuolla on isompi ku mulla ;)

Nyt jatkamaan tän hömpän lisäks taas jotain järkevääkin. Vuorotellen kumpaakin saunaan saakka. Sen jälkeen onkin sit loppuilta vaaaan oleilua.

Letkeetä lauantain jatkoa sulle!

3 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Ihanat lumisadepurnukat :) Onkp niissä oleva hile ihan normituubissa myytävää koristehilettä? Jos vaikka joskus innostun tekemään.

Mimmi kirjoitti...

Ohjeessa oli, että tossa tarvitaan sellasta karkeampaa hilettä. No mulla ollut joskus sellasta, mitä Tiimari myynyt, mutta lienen heittänyt veks, kun oli liian karkeeta :D Nyt ku olils tarvinut, niin en löytänyt. Käytin siis ihan tavallista hilettä ja hyvin näyttäis toimivan. Jos tarvit ohjeen ( eikä sulla oo jouluista Kotivinkkiä ), niin voin laittaa sen tänne. Helppo oli tehdä! Vaikein osa oli metsästää tuonne sisään nuo tavarat :D

Mia kirjoitti...

Laita vain ohje :) Tänä vuonna en ostanut yhtään joululehteä. Omtuista, koska yleensä ne on olleet vakio-ostoksia! Olen löytänyt netistä niin paljon kivoja juttuja :)