lauantai 14. syyskuuta 2013

Käääk!

Mulla joku ihmeen spämmi tosi usein täällä, joten en pääse kirjoittamaan. Nyt näyttäis olevan sen verran pienellä, että tekstiä pystyy kirjoittamaan. Joku googlen mainosspämmivirusmikälie on! Oon pistänyt siitä palautetta menemään.

On ollut vauhtia ja laiskuutta ja nyt taas kipeenä. Ei oo jaksanut / ehtinyt  tänne mitään päivitellä. Ja sit kun olis, niin ei oo pystynyt.

Viikko sitten alkoi pieni päänsärky, mikä ei mennyt lainkaan ohi. Tiistaina soittelin työterveyteen ja sain perjantaille lääkäriajan. Joka sitten aikani odoteltua ei ollutkaan lääkäriaika, vaan konsultaatioaika. Noh kun pikkasen avauduin päivän työkiireistä, eräs tuttu lääkäri otti mut vastaan kahden potilaan välissä ja totesi sen, mitä itse jo pelkäsin. Poskionteloissa tulehdus. Molemmin puolin. Sanoi, että tää yks kerta voi olla sattumaa, mutta jos jatkuu, niin.... Edellisestä työpaikastahan mut siirrettiin tänne jatkuvien sairastelujen ( mm poskiontelot ) vuoksi. Ja nyt... Noh koitan olla hyperventiloimatta, mutt aikamoinen paniikki on päällä. Nykyisessä paikassa on aivan huippujengi, enkä haluaisi sieltä pois. Mutta nyt on pakko odotella ja katsella, mihinkä suuntaan tää tästä kehittyy. Sairaslomaa en huolinut. Totesin, että viikon jo sairaana töissä ollut, joten enköhän mä nyt eilisen ja tän päivän ( muutaman tunnin urheilupäivä ) jaksa olla. Toivon, että lääke alkaa pian tehoamaan ja olo helpottuu. Mutta paniikki pukkaa päälle :(

Jotain muutakin olis mielessä, mutta jääköön toisiin kertoihin. Kivoissa paikoissa tässä lähiseudulla on tullut käytyä ja kamera ollut messissä mukana.

Nyt toivottelen letkeetä lauantaita jokaiselle :)

2 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Toivotaan, että paranet pian ja pysyt terveenä....ei kiva olla usein sairas.

Mimmi kirjoitti...

En mä oo viime aikoina paljon ( onneks ) sairastellut ja toivon, että nytkin vaan joku yksittäinen pöpö liikkeellä. Tänään sain kunnon troppia saikun lisäks ( jonka nyt ilomielin vastaanotin ), eikä pää oo enää kuin vähän kipeä. Eiköhän tää tästä taas ala helpottamaan!