lauantai 24. elokuuta 2013

Osteluita


Huoltiksella Ranskassa näin tällasen ihanan harmaasävyisen peltirasian. Enhän mä voinut jättää ostamatta sitä! En, vaikka siinä oli pieni lommo. Kassa ei puhunut englantia, eikä toinenkaan, joten elekielellä sitten toimitin asiani: Tässä on pieni lommo. Onko teillä tällaista ehjää? Kävi ilmi, ettei ollut. Sitten kysyin, että saanko tästä pikkasen alennusta. Pomolta piti käydä kysymässä tämäkin asia ja onnistui. Ihan periaatteessa piti tingata, vaikka en sellasta normisti teekään. Mikä ihme oikku mulle iskikään?!

Andorrassa ettiskelin lempihajuvettäni, mutta en sitä sielläkään nähnyt. Päätin sitten ostella jotain ihan muuta. Ja niitä tulikin loppujen lopuksi monen monta muuta ostettua!

Tän allaolevan ostin äitiäni ajatellen ja kaskas - nappiin meni valinta! Tykkäsi siitä.


Poikapuolisille jälkeläisilleni ostin nämä. Nuorempi totesi, että "äiti täähän tuoksuu hyvältä". Niinku mää sit jotai pahantuoksusta olisin ostanu - hah!


Itelleni sit mm nämä!
Ihastuin pakkauksiinkin jo.


Sisällä tällaset:


Itelleni tällaset myös ja tytölle tuollanen, mikä on toiseksviimisenä oikeella kuvassa. Nää putelit on saman kokosii, mitä Body Shop myy, mutt hinta oli jotain ai-van muuta. Yks ylimääräinen kookoskin tuli ostettua, mutt yks kamu halus sen itelleen ostaa. Ja sit kun toinenkin olis halunnu kookoksen, ni luovuin omastani. Enköhän mä näillä muillakin pärjää "hetken" aikaa.

Nuo hinnat oli siis aivan toista luokkaa, mitä kotimaassa. Josko nyt enää oikein muistan, niin kaikki putelit maksoi seittemän euron kieppeillä! Mun mielestä tosi edullista.


Tää viuhka oli hyvä ostos!
Pikkasen pakkas hiki tulemaan liian liki, joten oli kivaa leyhytellä.
Mutta: ilman tätäkin olisi pärjännyt.
En valita lämmöstä, EN!


Toinen hyvä ostos: pipo!
St Pauli ja Reeperbahn kun kuullaan, tulee monelle tietynlaisia mielikuvia.
Noh mää ostin nää sieltä kuuluisalta kadulta :D
Ohuet trikoopipot vuorella just passeleita alkusyksyn kylmyyteen.
Töissä kun pitää olla vielä esimerkillinen.
Ja pyöräll kun paahdan, niin korvat tarvii lämmikettä.
Meinasin kyllä missata nämä ihan kokonaan. 
Olin jo mennyt kaupan ohi käytyäni sen läpi.
Palasin kuitenkin takaisin päin, kun muut siellä vielä viipyili.
Yks pipo 5 egee ja kympillä kolme.
Edullista lämmitystä korville.
Ja kun kankaat vielä makuun sopivat, niin diili tuli.


Ai niin, tällanenkin tuli Andorrasta raahattua. Oma ollu kauan rikki ja neidon fööniä käyttänyt.
Oli edullinen ja vielä siitä hinnasta sai tarjouksessa edullisemmin. Onneks oli iso auto matkassa - hih!


Lisäks kotiutin erilaisia pastoja ( siis syötäviä ) sekä majoneeseja. Makuja matkan varrelta. Jotain muutakin pientä tais mukana vielä olla. Eihän sitä enää voi muistaa, kun aikaa on jo .... ööö ... likemmäs kolme viikkoa ;)

Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua! Minä lähden iltapäivällä kattelemaan Puhdistus-leffaa. Täällä on Blue Sea Film Festivaalit eli erilaisia leffoja koko viikonlopun. Jo 20.kerta eli paljon on leffoja näytetty vuosien saatossa. Paljon muutakin on. Jos kiinnostaa, niin googlaa. Uskon, että lisätietoa löytyy netin syövereistä.


Ei kommentteja: