tiistai 8. lokakuuta 2013

Enemmän ja vähemmän tärkeitä neuvoja ;)

Enemmän tai vähemmän. Ihan ite saat päättää :D

Joskus monia, monia vuosia sitten jonkun kirjakaupan alelaarista bongasin tosi halvalla pienenpienen kirjasen Miehenmetsästäjän kenttäopas. Silloin ostettuani sen luin ja pääsin naureskelemaan jutuille. Nyt kun kirjahyllyä pakkaillut laatikoihin, niin tämä taas osui käteeni. Ajattelin nyt muutaman jutun teillekin kertoa.

Kuten kirjat yleensäkin, niin myös tämäkin on jaettu eri osioihin. Täältä löytyy Ulkonäkö ja karvapeite, Tyypilliset luonteenpiirteet, Miehen elinympäristö, Miehen ruokailutavat, Miehen työ, Miehen parittelurituaalit, Miehen käyttäytymismallit sekä Talvehtimisvaistot. Jokainen osoi on jaettu pienempiin paloihin.

Johdannossa kerrotaan näin: Kuinka monta kertaa olet arvioinut miestä auton tai työpaikan perusteella? Älä edes yritä väittää, ettet ole sellainen tyttö. Kaikkihan me olemme. Ei naissukupuolelle turhan takia ole annettu ylimääräisiä arviointigeenejä. Totta on, että jos vaikkapa näkee miehen viilettävän ohitse upouudella Porchella, on aika helppo päätellä, että hänellä menee paremmin kuin miehellä, joka pyöräilee ohi vanhalla ruosterämällä. Mutta intuitiota ei saa kaupasta - ja sen vuoksi tämän kirja onkin tarpeen.

Kirjassa neuvotaan, kuinka tavata se oikea? Miten arvioida laatua? Kirja kattaa kaiken miesten psyykestä, heidän erityispiirteistään, ulkonäöstä ja kehon kielestä aina elonjäämistaktiikoihin, elinyympäristöön ja työpaikkaan, tai sen puuttumiseen.

Asusteet: Kännykkä
Pystyykö sillä ottamaan valokuvia? Lähteekö siitä aamulla ääni, joka herättää miehen? Entä lähettäkö se viestin, joka muistuttaa häntä menemään töihin, kun hän on herännyt? Onko sen muistissa entisten tyttöystävien puhelinnumeroita nimillä "Kaarina" tai "Helena", vaikkei mies edes tunne ketään nimellä "Kaarina" tai "Helena"? Onko puhelin taskussa vai pöydällä? Jos kännykk on pöydällä, mies leveilee sillä ja siinä on luultavasti satelliittisuunnistusohjelma ja purukumiautomaatti lisävarusteina. Jos kännykkä taas on miehen taskussa, hän saattaa jopa kiinnittä enemmän huomiota sinuun kuin puhelimeensa. Asian voi esittää tällä tavoin: jos kännykkää ei ole näkyvissä, hieno homma.

Kehon kieli: Ristii jalkansa sinusta poispäin
Jokainen mies, joka yleensäkään istuu jallat ristissä, on hieman epäilyttävä. Jos hänen housuosastollaan olisi ahdasta, hänen ei pitäisi edes pystyä ristimään jalkojaan, vaan välissä pitäisi olla jotain, joka tekisi asennosta epämukavan. Ainakin minun mielestäni. Jos hänen housuissaan ei ole mitään tanakkaa, niin hänen taskuissaan ainakin pitäisi olla. Ei asetta, vaan pullollaan oleva lompakko. Jalkojen ristiminen ja suuntaminen sinusta pois on kuitenkin mahdollisimman selkeä merkki, jos totta puhutaan. Mies voisi yhtä hyvin olla täysin suorasukainen ja huutaa: "Jätä muija minut rauhaan!"

Elinympäristö: Olohuone / lattia
On aina ensinnäkin hienoa, jos sen näkee ja jos sillä ei loju vaatteita, eläinten karvoja tai ruumiita. Luonnollisestikin, jos sellaisia näkyy, häivy välittömästi. Onko miehen asunnossa puulattia? Se on hyvä merkki. Ei riesana kokolattiamattonukkaa, ja lisäksi se voi paljastaa uskottomuuden, sillä toisen naisen piikkikorot jättävät jälkensä lattialautoihin. Jos mies myös liikkuu jatkuvasti ympäriinsä sukasillaan, hn on varmaankin hauska tyyppi.

Ja niin edelleen, jne... Paljon kaikkia "helpottavia" asioita, mitkä  on hyvää tietää miehistä. Tai sitten ei :D

Toki voisin enempikin kirjoitella, mutta kun en tiedä, jaksaisiko kukaan lukea, niin enpä viitsi nyt kuitenkaan enempää pistää. Toki jos joku haluaa, niin sitten voin myöhemmin lisää vinkkejä jaella ;)

Ja ei - EN ole testaillut näitä!!

3 kommenttia:

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Mainio opas..:D

Eila kirjoitti...

Hauska juttu tuo känny...mun miehellä se on aina esillä!! Eli taitaa mennä aika huonosti. Mutta toisaalta, ei istu jalat ristissä:)

Mimmi kirjoitti...

Ne on lähes kaikki hauskoja "neuvoja"! Kiva naureskella yksinään.