perjantai 28. helmikuuta 2014

Ikävä!!!
Kotona.
Sairastellut reilut kaks viikkoo.
Ja jepjep - siinä meni myös lomaviikko.
Ja mitä sitä sit tekee, kun aika käy pitkäksi?
Ja kun mediassa sanotaan, että talvi oli ja meni.
Noh ikävöi kesää!
Tässä mun pieni ja vaatimaton kesämökkini.
Pyörällinen sellainen.
Pieni mutta rakas.Mua on alusta alkaen "ahdistanut" tuo värimaailma vaunussa. Yksinäni kun olen ja elelen ( tai siis lasten kanssa ) ja erilaisia kommentteja kuullut ( positiivisia sekä negatiivisia ), niin on tuo värimaailma saanut olla ihan rauhassa. Mutta nyt olen jo alustavasti sopinut, että kunhan lämpenee, pääsen suihkimaan spraymaalilla jääkaapin tummanruskean oven sekä saman värisen lämmityslaitteen metalliritilän valkoisiksi. Ja dc-fixillä ajattelin kivitasot plus pöydän tuunata vaaleammiksi ( = valkoisiksi ). Josko pikkasen edes tulii avaramman oloista.
Ihan loppukesällä vaihdoin jo nu beiget verhot valkoisiin puuvillaisiin ja heitin nuo kokonaan roskikseen! Punaista kangasta on odottamassa istuinten päällystämistä. Ajattelin tehdä sellaisen irtohuppumaisen, jotta on tarvittaessa helppo poistaa pesua varten. Tiedän, että jossakin mulla on ne mitatkin jo olemassa, mutta missä? Muuton jäljiltä vielä tavarat pikkasen hukassa...Täytyy katsoa, josko jostain saisi neuvoa ja vinkkejä, niin mieli tekisi maalata kaikki beiget / ruskeat valkoisiksi. Mikä maali? Miten? Edullista pitäisi olla mun kukkaro kun on kyseessä.
Pinterestiä selailin eilen ja aivan ihania vaunuja näin. Monia. Ideoita. Vinkkejä. Pikkuhiljaa jos tuosta saisi oman näköistä. Ensin sisältä ja jos vaikka joskus ulkoakin.


Kesä tule jo!


4 kommenttia:

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Ihan tarpeeksi tilaa tuossahan on...meilläkin ollut joskus vaunu ja tykättiin kovin, mutta jotenkin se vaan sitten lopahti, kun tuli mökki kuvioihin..:)
Tuota maalausjuttua kannattaa kysellä maalikaupasta.

Mimmi kirjoitti...

Onhan tuossa tilaa juu - eipä mene kauan siivoamisessa :) Kunhan ilma tästä lämpenee, niin suuntan askeleeni maalikauppaan. Sormet syyhyää jo kovasti! Josko tänä vuonna edes vähän sais sisätiloja ehostettua.

Heli kirjoitti...

Kiva tuollanen liikutettava oma mökki. =) Eikös jotkut ole noita tuunaillu ihan tavallisilla maaleilla? (siis meinaan vaan että ei spraylla vaan ihan tavan sudittavalla versiolla) Onneksi on pieni tila, saa kohtuullisella työllä uutta ilmetta! Tsemppiä kesän odotteluun ja rempan suunnitteluun!

Mimmi kirjoitti...

Heli - mä en tiedä, kestääkö tavallinen maali, koska vaunu ympäri vuoden ulkosalla. Oon kuullut, että ei välttämättä pysyisi hyvänä. Nettiä selannut ja ainakin englanninkielisillä sivuilla oli vaununmaalaukseen sopivia maaleja. Luulisi, että täältäkin löytyisi. Kohtapuolin taidan astella maalikauppaan ja tenttailla niitä hurrrrjasti :D
Tsemppiä sulle pintoihin ja työhön ja siihen kolmanteen aikaa vievään - kotiin :D