sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Ajateltavaa . . .

Tään oon ehkä joskus aikaisemminkin tänne kirjoittanut, mutta kun laatikoita siivosin ja esiin tuli, niin jäi mulle taas päähän pyörimään. Eli jaan sen teidän kanssanne - olkaa hyvät :)JOS TIETÄISIN...

Jos tietäisin, että tämä on viimeinen kerta, kun näen sinun nukahtavan, peittelisin sinut huolellisemmin ja lukisin puolestasi rukouksen.

Jos tietäisin, että tämä on viimeinen kerta, kun näen sinun astuvan ulos ovesta, rutistaisin sinua lujasti ja kutsuisin vielä takaisin halattavaksi.

Jos tietäisin, että tämä on viimeinen tapaamisemme, minulla olisi toki aikaa sanoa sinulle, että rakastan sinua.

Jos tietäisin, että tämä on viimeinen päivä, jonka me saamme elää yhdessä .. Mutta eihän tämä vielä tähän lopu. Yksi päivä sinne tai tänne.

Onhan päivä vielä huomennakin - onhan? Todennäköisesti on. Ehdin korjata laiminlyöntini. Onneksi elämä tarjoaa loputtomasti uusia mahdollisuuksia, tilaisuuksia hyvittää. Huomenna voin kertoa sinulle, että rakastan sinua. Huomenna tarjoan sinulle apuani.

Mutta siltä varalta, että olen väärässä, eikä minulla olekaan kuin tämä päivä, sanon, että olet minulle hyvin rakas. Kaikki eivät näe huomista. Jollekulle tämä on viimeinen mahdollisuus puristaa toinen rintaansa vasten.

Miksi siis odottaa huomista, kun saman voi tehdä jo tänään? Jos huomista ei tulekaan, kadut katkerasti, että jätit viimeisen hymyn hymyilemättä, viimeisen halauksen halaamatta, että sinulla oli liian kiire ehtiäksesi täyttämään toiveen, joka osoittautui läheisesi viimeseksi.Haluan toivottaa jokaiselle hyvää ystävänpäivää. Se ystävänpäivä voi olla tänään(kin)!!!

2 kommenttia:

Elämää hetkessä kirjoitti...

Tosi kaunis teksti!! <3 Hyvä kysymys, että miksi jättää huomiselle, kun voi tehdä ne tänään ja elää tässä hetkessä. Voi kun osaisi elää vaan tässä hetkessä aina, eikä murehtisi, mitä tulevaisuus tuo tullessaan! Mukavaa alkavaa viikkoa!!

Hannele kirjoitti...

Ihana teksti! Mukavaa uutta viikkoa <3