lauantai 25. helmikuuta 2012

Canon Eos 550

Uutta kameraa eilen kokeilin. Kamalann harmaata vaan oli. Huomiseksi luvattu aurinkoisempaa säätä ja toivon, että näin tulisi olemaan! Pääsisi testailemaan lisää. Ei jaksa nyt tuonne ulos harmauteen ja lumisateeseen lähteä.♥ kaksi vanhaa puuta ♥

Niin erilaiset, mutta kuitenkin samanlaiset. Aivan kuin me ihmisetkin. Toinen toistansa tukien, päivästä päivään.

Tänään melkein kaks tuntia laittelin helmiä! Pari päivää sitten tuli iso satsi kaikkea ihanuuksia postissa. Eilenn kävin pari nippelinappelilaatikkoa ostamassa sekä löysin ( epäilin kllä, tehdäänkö niitä enää ) sellaisen monilokerikon. Sain järkättyä vähän lajeittain helmiä ym tilpehööriä. Mukavampi tuolleen on katella, kuin pieniä pusseja käydä läpi.

Fb:n vaihto/osto/myyntiringin kautta ostin jo joulua ennen ruskean kynttilälampun ( vai mikäköhän se oikea termi lieneekäänn ). Sitä tässä tällä viikolla spreijaillut. Valkoiseksi. Piti eilen hakea lisää spraymaaliakin, kun eihän sellanen yks jämäpurkki tuohon riittänyt. Nyt alkaa näyttää jo suht hyvältä. Äsken totesin, että vaikka olin lattian suojannut liinalla, niin silti vaan oli sellanen hienonhieno hento kerros valkoista lattialla. Ei siis muuta kuin rätti ja vati mukaan ja kontilleen sinne lattialle. Ja helpostihan se läksi pois!!! Mä olin ihan varma, että siinä taistelussa vuodatetaan verta, hikeä ja kyyneleitä - vähintäänkin. Mutta onneks joskus edes jotain positiivistakin eikä aina vaikeimman kautta.

Nyt tarttis vielä imuroida. Ja ehkä, siis ehkä, silittelyäkin tiedossa. Sit saa loput hommat olla. Nyt vietetään viimeisiä lomapäiviä enkä aio niska limassa olla. Varsinkaan kun yksin saan laatuaikaa viettää.

Tämä kuva on myös eilisen saldoa. Naureskelin itekseni, että aikast hieno huvimaja siinä paatin edustalla. Ei oikein sovi tunnelmaan, kun sataman nosturit siellä takana näkyvät!Rauhallista viikonloppua :)

2 kommenttia:

Silvia *Little-White-Cottage* kirjoitti...

Dear Mimmi,
thank you very much for your comment. Sorry - we only ship between germany.

regards,
Silvia

Mimmi kirjoitti...

Silvia - that`s not good for me :/