tiistai 29. toukokuuta 2012

Kesäistä on!Ihania valkovuokkomeriä näkynyt siellä sun täällä. Kaunista! Ja tästä seuraavasta kuvasta taas tulee mieleen laulu "sininen ja valkoinen".Voin jo lähes nenässäni tuntea kesän kauneimpia hetkiä - kunnon puukiuas, leppeät löylyt, vihta tuoksuu... aah! Kunpa edes kerran tänä kesänä sais kokea rauhaisan saunomisen iloa ja riemua!!

Kesään kuuluu meri. Ehdottomasti. Merituulen hyväily iholla rannalla ollessa. Laineiden liplatukset. Lokkien kirkuna.

Viime viikko tosiaan meni meren rannalla ollessa ja akkuja ladatessa. Lähestulkoon vaan olin. En tehnyt juurikaan mitään ylimääräistä. Ja tein viisaasti, koska ilma kylmeni selkeästi eilen. Nyt on malttanut olla kotona ja siivota kaappeja, laittaa fb:n rinkiin poitsun vaatteita myyntiin, klaarata ja siivota. Aika aikansa kutakin. Näin se vain menee. Mulla ainakin. Talvisaikaan olen niin paljon kotona ja sisällä, että kesällä hyvillä mielin annan itselleni luvan olla "täysin pihalla". Tehdään ne hommat, mitkä välttämättömiä on sillä hetkellä / lähitulevaisuudessa ja muut hommat odottaa kylmempiä tai sateisia päiviä. Tällä tapaa mennyt jo kauan ja mulla se toimii :)

Ja nyt taas lähden jatkamaan puuhia. Kahden huoneen tavarat vaihtoi paikkaa ja pikkasen vielä muutama tavara väärässä paikkaa. Josko niitä lähtis nyt siirtämään omille paikoilleen.

Mukavaa tiistaita täällä piipahtaneille!

Ei kommentteja: