maanantai 14. toukokuuta 2012

Äitienpäivä

Se tuli oli ja meni.

Onneksi.

Se on mulle vuoden kaamein päivä.

Eilen oikein ajan kanssa asiaa analysoin. Pitkästä aikaa. En suostunut lähtemään minnekään visiteeraamaan. Parempi kaikille näin. Etten olisi pilannut toisten juhlamieltä.

Oon tullut siihen tulokseen, että en arvosta itseäni äitinä. Lasten isä aikoinaan totesi, että hän ei sua lahjo millään, ei yhtikäs millään, koska en ole hänen äitinsä. Nooh tosin kun äitinsä eli, ei hän tällekään mitään lahjoja tai korttia ostellut.

Tuntuu, että olen ( vieläkin, vaikka erosta jo vuosia ) ihan turhake. Äitinä. Vuodet ex:n kanssa eivät kertaakaan tuoneet sellaista tunnetta, että olisin arvostettu äitinä. Olin vaan se "pakollinen" paha lasten saamiseen. No ehkei nyt ihan noin kärjistettynä, mutta melkein...

Oon niiiiiin tyytyväinen, että vuosi taas seuraavaan äitienpäivään. Nuorimmainenkaan ei tänä vuonna ollut tehnyt korttia ja isommat, teinit, eivät oo päivää huomioineet mitenkään muutamaan vuoteen. Että tälleen täällä.

Mutta jotain positiivistakin tässä elämässä..... Keskiviikkona saan todistuspaperin käteeni!!! Opiskelut ohi!!! Musta tulee koulunkäyntiavustaja sekä aamu-ja iltapäiväkerhon ohjaaja. Kaksoistutkinto. Ensimmäinen laatuaan. Kesän lienen työttömänä mutta toivoakseni syksyksi töitä saisin.

Nyt pikkasen klaaraskelemaan. Viikonloppuna vaihdettiin nuorimmaisen huone vanhimman huoneeseen ( tää vanhin vaihtarina jenkkilässä, tulee kesäkuun lopussa ja jos viisumin saa niin palaa elokuussa takaisin )ja mä pääsin olkkarista nukkumaan nuorimman huoneeseen. Ja samalla sain oman askartelu-/näpertelypöydän! Tästä lähin olkkarin pöytää ei tarvi aina heti siivota, kun näpräämisen lopettaa. Ja hylly, mihin saa kamaa esille. Vähänks mä oon häpi!

Maanantain jatkoa :)

3 kommenttia:

Sennie kirjoitti...

Olen todella pahoillani, että äitienpäivä on sinulle kaamea päivä. (((Rutistuksia!)))
Lapsettomuusvuosina se oli minulle myös, ja vaikka nyt lapsia on siunaantunut, niin on tässä vuosien aikana pitänyt odotuksia säätää...
Siunausta sinulle, Mimmi<3

Mimmi kirjoitti...

Ei mulla suuria odotuksia ole ollut... kuhan ees olis pienesti muistettu ( kaikkea ei rahalla saa ). Mutta tällä mennään mitä on!

Anonyymi kirjoitti...

Taas olen jäänyt jostain paitsi,eli luin tän vasta nyt.Tää sun avautuminen herätti minussa jotain tosi "aitoa" rinnallakulkemisen tunetta....kääk,sanoin ton nyt hassusti.Mut sillon kun ihminen kertoo ja avaa sydämen amolleen kipeistäkin asioita,niin kuulijakin saa siitä aitoja tunteita.
Tiedätkö,mulla oli sellanen tuulahdus myös tosta kipeesta puolesta kans:meillä isommat nukkuu pitkään eikä heille äitienpäivä ole mikään juttu.Koin jotenkin tosi haikeena,kun tajusin että ne vuodet on armotta ohi,kun lapset hössäs korttejen ja koulussa tehtyjen lahjojen kanssa.
Ex puolisosi on sitten oma lukunsa,ja varmasti hän niittää mitä kylvää:(

Kuitenkin Jumala on viisaudessaan antanut lapsilles PARHAIMMAN ÄIDIN <3 Ehkä tulee viel päivä,kun voit ilolla herätä äidienpäivään,ja kipeet haavat on arpeutuneet.HALI :) t.täällä Lohja;)