tiistai 8. toukokuuta 2012

Naapuritalossa palaa....

Tähän heräsin yöllä. Ihmettelin hetken, mikä ihmeen ääni ulkoa kuului. Mietin, että ei roskiskuilua tähän aikaan yöstä ( 2.30 suunnilleen ) voida tyhjennellä. Noustuani sängystä asian todellisen laidan aika pian huomasin. Ja ei kun kännykkä kuraan ja häkeen soittamaan. Joku oli jo ennen minua ehtinyt sinne soittaa, ja palkunta oli matkalla kalustoineen. Häken nainen kysyi, että näenkö, mikä siellä parvekkeella palaa. En nähnyt, kun lieskat vaan löi.Parveke paloi siis kuudennessa kerroksessa.Äsken paikallista lehteä netissä plarasin ja siellä kerrottiin, että tuli lähtenyt liikkeelle ilmeisestikin tupakasta.Ja kuten näkyy, niin autoja miehistöineen oli paikalla useampi!Asunto oli täynnä savua. Mietin, mahtoiko siellä olla ihmisiä sisällä vai pääsivätkö ulos. Lehti kertoi, että kolme ihmistä oli sisällä ollut ja olivat päässeet ehjinä ulos!Lohduton näky aamulla :/Tupakointi ja kesällä grillailu - huolimattomana lopputulos voi olla tämä tai vielä pahempi. Varovaisuutta itse kullekin, joka näitä parvekkeella harrastaa!

4 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Hui sentään! Onneksi kukaan ei loukkaantunut. Loppuyöstä ei varmaan paljoa nukuttanut. Sellaisen adrenaliinipiikin tuo saa aikaiseksi?

Mimmi kirjoitti...

1 1/2 tuntia hereillä olin ja sitten koitin saada nukuttua. Vähän heikonlaista se nukkuminen oli. Mutta josko ens yönä sais jo nukuttua. Oli tuo aika hurjaa vierestä katella :(

Susu kirjoitti...

Huh, huh! Aika rajuja kuvia. Onneksi kukaan ei loukkaantunut palossa.

Elämää hetkessä kirjoitti...

Aikas hurjan näköistä.... :/ Eipä mikään ihme, ettei uni enään sen jälkeen tullut...