keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Kevät!


Pakko kai se on uskoa, että kesäkin tulee pian. Lumet sulaneet. Kevään kukkijoita näkyvillä.
Ruoho vihertää jo monin paikoin. Aurinko lämmittää.


Keskellä kaupunkia koulu, jossa nuorimmainen käy. Puutarha ( opetus sellainen ) samalla tontilla.
Tällaisia ihania mökkejä sieltä bongasin. Useampi siellä oli. Lieköhän joku projekti oppilailla ollut?


Tänään auringosta ehtinyt vähän nauttia. Huomenna, kun vapaata, niin tietty luvattu sadetta. Pah! Noh loppuviiikko vapaata kokonaan, joten ehkä siellä aurinkoa olis jossain vaiheessa tarjolla. Toivon parasta ja pelkään pahinta. Olis niin kiva päästä kävelemään ja nauttimaan auringon lämpimistä säteistä.

Perjantaita sinne!

Edit: "Pikkasen" sekaisin... :D Jotain ihan muuta tässä tein, kun yhtäkkiä aloin miettimään, että mitä ihmettä mä kirjoitin. Rikkonaisen viikon syytä, sen piikkiin pistän. Eli en vielä toivottele perjantaita vaan keskiviikkoja! Tai tokihan voin toivotella mukavaa helatorstaita :)

4 kommenttia:

Saaara kirjoitti...

Opetuspuutarha? Sellaisen haluaisin myös työpaikalle, olisipa ihanaa. :) Kauniita kuvia! Meilläkin on alkanut vihdoin narsissit kukkia kukkapenkissä, tulppaaneja vielä odotellaan..

Mimmi kirjoitti...

OKL samassa pihapiirissä, niin siksi opetuspuutarha. Se palvelee myös koulua. Ja siellä on ai-van upea kukkaloisto kesäisin / loppusyksyllä. Marjapensaita, omenapuita... Kaunista!

Eila kirjoitti...

Kivat pikkumökit :)
Hyvää ja rentouttavaa Helatorstaita!

Elämää hetkessä kirjoitti...

Niin kauniita kuvia oot taas ottanut!! <3 Aivan ihania nuo pienet talot tuossa kuvassa. Mä niin haaveilen vielä joskus tekeväni tuollaisen pienen talon. ;) Ehkä se haave vielä pääsee joku kerta toteutettavien listalle!
Mukavaa helatorstaita!!