sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Retkipäivä

Pääsin Särkänniemeen luokkaretkelle! Suht hyvä ilma oli lähes koko päivän. Koiramäki oli positiivinen yllätys ja kokemus. Suosittelen!Drakkulan linnassa oli lapsille puuhaa. Vaihtelua laitteissa istumisee. Sai ite touhuta.


Kaupassa oli vanhanajan namuja sekä Koiramäki-tuotteita myynnissä.


Tää kahvila oli kaunis! Huoki vanhaa tunnelmaa. Toisessa päässä oli puoti, missä oli myynnissä sitä sun tätä Koiramäki-tavaraa.Tässä possumunkissa on jopa possun nenä! Eikä maistunut teolliselle munkille, vaan kotitekoiselle. Nams!

Jopas oli kuvia. Mutta kun meette Särkänniemeen, niin suosittelen käyntiä tuolla!

5 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Näyttää kivalta :) Varmasti mennään, jos Särkänniemessä käydään. Koiramäki on muutenkin ihan lempperi!

Maaka kirjoitti...

Tuolla lasten eläintarhan puolella ollaan aina kyllä käyty, muka välillä vähän rauhoittua, mutta ompa paikka muuttunut. Serkku sanoikin että ovat seuranneet ruokatunneilla paikan rakentumista. Aika täyteen on tila kuulemma tullut, mutta muutama eläinkin mahtui joukkoon vielä. Kai koiramäkeen kesällä koiranpennutkin mahtuvat :D Näyttää tosi hauskalta! Toivottavsti päästää tänä vuonna käymään! Anrybirds puistokin on kokematta! :D
Mukava kun on tullut vetkuttemien kaveriksi lisää itte tekemistä. Täytyy varmaan varata vie enemmän aikaa.

Mimmi kirjoitti...

Kiva paikka oli - ainakin aikuisen näkökulmasta :D Noh viihtyivät lasetkin siellä.
Kannattaa huomioida, että jos sinne halajaa, pitää ostaa ranneke. Sinne ei ole asiaa muuten.
En oo moneen vuoteen Särkänniemessä ollut ja ilokseni voin sanoa, että Drakkulan linna sekä Angry Birds olivat tykättyjä lastenkin mielestä just siks, että niissä sai itekin tehdä jotain. Laitteet eivät siis vieneet koko aikaa, mitä siellä oltiin.

Elämää hetkessä kirjoitti...

Voi kuinka ihania kuvia!! Mun suosikkeja on ihan ehdottomasti Koiramäen lapset kaunpungissa-kirja. Näyttää kyllä niin kivalta, että täytyy harkita, että pitäiskö sinne kuitenkin suunnata... Herra Hakkaraisen talossa ollaan joskus käyty ja sekin ihan hauska paikka. Tosin nykyään en tiedä, että minkälainen se on.
Mukavaa alkanutta viikkoa!! :)

Hanna kirjoitti...

Täytyypä käydä! Olenkin Särkän ohi ajaessani ihmetellyt, että mitä sinne on tehty, kun kuulemma eläintarha purettiin. Näyttääpä kivalta, kiitos kuvista!