sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Äksöniä!

Paikallinen leirintäalue ei ole sellaisille, jotka eivät koskaan halua mitään äksöniä, vaan vain ja ainoastaan hiljaisuutta ja linnulaulua korkeintaan. Tänään oli iso jengi kisaamassa siitä, kuka saa eniten pisteitä, kun hyppäävät rampilta mereen. Fillareilla.

Tässä ramppi, mistä lähtivät alas tulemaan ja sotkemaan lisää vauhtia.Kisailijat ja fillarit saatiin veneen avulla rantautettua. Ja väliajalla istuivat paljussa :D

¨Ja sit oli tällanen masiina / härveli, millä pääsi "kävelemään vetten päällä". Skootterissa kii tuo punasen letkun toinen pää. Oli aikast tyyriä lystiä - vartti 50 egee ja puol tuntia 70 egee.Sää suosi ja väkeä oli paljon paikalla. Jossain vaiheessa oli pieni kesäinen sadekuuro, mutta ei se kauaa kestänyt.


Viritin vaunun eteen tuollaisen pienen katoksen. Harmikseni huomasin, että yks tukivarsi oli menny rikki ( liekö pussi kaatunut kohtalokkaasti tässä jossain vaiheessa ). Aion korjata sen huomenna monipuolisella ja käyttökelpoisella ilmasotintiteipillä sekä narulla :D Iisi juttu, ja uskon, että toimivakin.

Tässä siis maisema, missä tänään istuskellut ja grillaillut. Ei paha! Ja harvinaista, että lähes koko päivän meri oli ai-van tyyni! Jossain vaiheessa iltapäivällä pientä lainetta oli, mutta ei muuten.


Kyllä tässä maisemassa kelpaa kesää viettää :)


2 kommenttia:

Heli kirjoitti...

On sulla ihana kesäpaikka! Ja millasta menoa siellä, huh!! Toi on ihan ihme vempain millä voi kävellä veden päällä, en ole koskaan kuullutkaan.

Olis tosi kivaa jos itelläkin olis tollanen vesipaikka lähellä. En mä ite ehkä niin kova olis uimaan, mutta lasten takia.

Saara kirjoitti...

Näin tuosta vesivekottimesta YouTubessa hauskan videon, missä hyppivät noilla veteen ja takaisin ylös delfiinien tapaan. :) Kaikkea ne keksii! :D

Kauniit on sulla kesämaisemat! :)