torstai 13. kesäkuuta 2013

Erilainen kahvila

Kävin tänään pikkuprinssi, miniprinssin ja muutaman muun kanssa kahvilassa. Syötiin oikein kunnon ruoatkin siellä. Muut aikuiset otti savulohipastan, minä salaatin prosaan kaslerilla ja isompi prinssi napostelulautasen ( oli syönyt aiemmin jo makkaran mökillä "remonttihommien" jälkeen).  Jälkkäriksi jäätelöä. Italialaista sellaista. Paikan päällä tehtyä. NAM! Ja kaikki ruoat luomua!

Eli kyseessä on kahvila Soppi ( Vanhassa Raumassa, Kauppakadulla torilta yhden korttelin verran Kalatorille päin ). Eli josko jotain elämyksiä haluatte, niin voin suositella tätä paikkaa :) Siellä on pelejä, joita voi pelata. Joskus live-musiikkia. Nyt oli näyttely. Paljon toimintaa ja suosittu paikka.


Tyhjistä maitopurkeista voi tehdä lampunvarjostimen.


Huonekalut on kaikki kierrätettyjä, eri värisiä, suloisia.


Lampunvarjostimen voi tehdä myös tuolista ;)


Maalattuna tai ei.


Takahuoneessa valmistavat ateriat odottaessa eli ei taritse pelätä mitään eineksiä saavansa.
Kaunis, nostalginen paikka.


Retroa löytyy. Paikalliset kirpparit lienee koluttu läpi tarkoin.

Tässä samassa yhteydessä oli ennen luomuruokapuoti Lumo, mutta vuosi sitten keväällä se muutti isompiin tiloihin, jolloin kahvila laajeni.


Kuva torin liepeiltä. Tai kuva ja kuva - tapettia lienee :)


Katuremontti kahvilan kohdalla hiljentänyt kuulema vähän asiakkaita, mutta meidän siellä ollessamme koko ajan oli tuli ja meni väkeä. Lapsiperheitä, nuoria, vanhempia. Kaikenikäisiä. Ainoa luomua tarjova kahvila Raumalla tietääkseni. Parin viikon kuluttua ( työmiehiä kun pikkuprinssin kanssa seurattiin, niin silloin kuulin tämän ) siirtyvät kahvilan edustalta pois, niin varmaan paikallisten lisäksi turistitkin löytävät tämän kahvilan paremmin.

Eli josko tänne päin olette tulossa ja jotain muuta kaipaatte, kuin "tusinakahviloita", niin tässä sopiva paikka :)

1 kommentti:

Eila kirjoitti...

Kiitos vinkistä:)