torstai 27. kesäkuuta 2013

Hetken pienen....

Vielä hetken, muutaman päivän, saamme pitää näitä ihanaisia karvakasoja vieraanamme.
Pian kutsuu oma koti kehäkolmosen sisäpuolella.
Loma-aika maalla siis loppumaisillaan.
Täällä on ollut viihdykettä!
24/7 televisio.
Tai ainakin siihen verrattavissa oleva.
Kissat koittaneet saalistaa, mutta eipä vaan onnistu!
Gerbiilit temmeltäneet kuten ennenkin.
Kissat joutuneet vaan nuolemaan näpp...eikun tassujaan.
Ei tipu lihapalaa, ei, vaikka kuinka yrittää.3 kommenttia:

Elämää hetkessä kirjoitti...

Gerbiilit on kyllä aikas kivoja!! :) Muistan useammalla luokkakaverillani niitä olleen joskus ala-asteella ja mä olisin niitä niin halunnut, mutta vanhempani eivät olleet yhtä innokkaita ajatuksesta. ;) Onneksi mieheni kanssa naimisiin mennessä sain pitää pupua lemmikkinä. Sekin oli aika hauska!! :)

Jonneli kirjoitti...

Hah, voi kissa reppanoita kun joutuu vain katsella.:) Vaikka tosiaan enemmän kävisi gerbiilejä sääli jos sattuisivat kissan kynsiinjoutua.

Mimmi kirjoitti...

Meillä vanhat gerbiilit oli hullunrohkeita! Yks kiipeili ja hyppi ylös häkin ritilää vastaan. Kerran sit kävi niin, että toinen kissa olikin kytiksellä häkin päällä ( häkki oli silloin pöydän päällä ) kun gerbiili kiipeili ritilää vasten. Kissa nappas kiinni ja mä kuulin ääntä ja säntäsin paikalle kattomaan. Tilanteen kun hokasin niin ajoin kissan pois ja aloin irrottamaan gerbiilin nenää ritilästä :( Se EI ollut kiva homma, ei. Meni muutama viikko ja gerbiili kuoli. Tais saada jonkun tulehduksen. Siks nyt päätettiin laittaa häkki hyllyyn, niin ei pääse toistumaan onnettomuus. Tosin nää ei oo hullunrohkeita nää gerbsut. Kaikkea VOI sattua!