lauantai 20. heinäkuuta 2013

AndorraKokemuksia Andorrasta? Viikon kuluttua tähän aikaan pakkaan kamat kasaan ja sunnuntaiaamulla aikaisin ovi kolahtaa takanani kiinni ja viikon loma alkaa. Uskon, että mielenkiintoinen reissu tulee olemaan. Viikossa autolla Andorraan ja takaisin! Useampi kuski, niin päästään paahtamaan monia kilometrejä päivässä ( ja yössä ). Kuvat kuukkelista....

Tukholmaan saapuminen illalla ja yötä myöten ajelu Göteborgiin. Sieltä laivalla Fredrikshaveniin ja alas Hampuriin. Ilmeisesti myös Amsterdam ja Pariisi jää matkan varrelle. Ensi viikolla olis meidän lähtijöiden tarkoitus tavata ja suunnitella ähän matkareittiä.

Odotuksia ei ole paljoakaan, joten ei luulisi tulevan paljon pettymyksiäkään.

Kamerat mukaan sekä passi ( tai liekö sitäkään enää nykypäivänä tarvita! ) ja hammasharja. Siin kai ne tärkeimmät.


Keittiön seinä on saamassa uuden maalipinnan. Edelleenkin tykkäämäni lämmin punainen saa väistyä toisen värin tieltä. Ensimmäinen pohjamaalikerros nyt seinässä. Josko huomenna vetäsis toisen kerroksen. Sitten pitäiskin jo miettiä sitä seinän lopullista väriä! Luulen, että jonkin sortin beige siitä tulee, mutta värin sävy vielä mietinnässä. Neito kun joskus huoneensa seinän maalasi, niin sitä beigeä löytyis vielä purnukasta. Tai sitten vaaleampi beige. Vielä en tiedä, mutta onneks on vielä ruhtinaallisesti aikaa miettiä - hah!

Nyt pitäisi kerätä kimpsut ja kampsut ja lähteä kamuja moikkaamaan. Menivät jo edeltä mökille ja lupasin lähteä perässä, kuhan saisin seinän maalattua. Monta päivää kun maalausinspiraatiota odottanut, niin pakko se oli nyt tehdä, ettei ohi mene. Onneksi pääsee saunaan pesemään hiet pois!! Mereen EN aio mennä uimaan, mutta onneksi on lämmin sauna peseytymiseen. Kai sitä kaupasta pitäis jotain syötävääkin ( = grillattavaa ) poikkasta hakemaan. En olekaan vielä tänään ehtinyt mitään syödä aamupalan jälkeen ( ja kello on jo nyt yli 16.00 ).  Maistuupahan sitten sitäkin paremmalta. Nih!

Pidemmittä puheitta toivottelen mukavaa lauantaita! Ja jos tekemistä kaipaa, niin vinkkinä voin kertoa, että Pitsiviikko alkoi tänään! Ens viikolla perjantaina Mustan Pitsin Yö, joka tullee taas keräämään suuren lauman ihmisiä kaupungille. Ens viikolla perjantaina ja lauantaina on myös Kalatorilla käsityöläisten markkinat. Tänään käin myös muutamalla pihakirppiksellä. Viime vuonna löysin myös muutaman, mutta nyt kun kartan sain käteeni, niin ihmettelin sit suurta kirpputorien määrää. 37 pihakirppistä! Vanhan Rauman alueella! Se on paljon se. Samalla näkee suljettujen porttien takana olevia kauniita pihoja. Suosittelen!!

2 kommenttia:

Korukopan Eija kirjoitti...

Vau, sulla on aikamoinen reissu edessäsi, turvallista matkaa :)
Pitsiviikko kuulostaisi houkuttelevalta, mutta valitettavasti matka taas turhan pitkä.. :-(
Iloista viikonloppua!

Mimmi kirjoitti...

Ans kattoo, millanen reissu edessä. Sen näkee sitten.
Toivottelen Sulle kans aurinkoista loppuviikonloppua ja vielä aurinkoisempaa uutta, alkavaa viikkoa!