perjantai 5. heinäkuuta 2013

Harvinaista!

Minä, siis MINÄ,  olen käynyt kirpputorilla. Ja se on harvinaista se. Ihan lähellä on neljäkin kirpputoria, mutta harvoin saan aikaiseksi lähdettyä. Eilen käväisin lähimmällä mielessäni eräs tietty asia.

Tällainen ihanuus tuli vastaan! Ja vielä valkoisena. Enhän mä  voinut jättää sitä sinne ;) Ja harvinainen vieras kun kirpuilla olen, niin en tiedä, maksoinko liikaa tästä vai sopivasti. Hintalapussa oli 10 €. Sillä mä sen kotiutin.


Ja sitten se itse asia. Ostin fb:n myyntiringistä kaks vuokaa ja ajattelin tehdä itelleni kerrosvuoan. Joko ihan hopeeanvärisen tai sitten suhutan sen valkoiseksi. Tuosta lasista, mikä vuokien välissä on, maksoin 20 senttiä, eli en juuri mitn. En nyt kuitenkaan ole ihan tyytyväinen tuohon, joten etsintä jatkuu. Kävin tänään lähemmässä Tiimarissa ajatukenani katella kynttilänjalkoja siellä. Eihän siellä mitään ollut! Yläkerrankin olivat pienentäneet ihan minimaalisen pieneksi. Täytynee joku päivä jäydä jossain muualla tai sitten odotan joulutavaroiden tulemista kauppaan. Mielessä on, että josko laittais sekä väliin, että alle, jalan. Sais sellasen korkeamman sortin tarjoiluvadin.


Maltti on valttia, joten en nyt hutiloi. Josko siitä sitten hyvä tulis!

1 kommentti:

Eila kirjoitti...

No tuohan on kiva idea!