lauantai 27. heinäkuuta 2013

Sekametelisoppa!

Nyt tulee kuvia ja tekstiä siitä sun tästä.

Vanhassa Raumassa näkee kesäaikaan kaikkea ihan ja kaunsta kaduilla.


Pitsiviikolla monissa taloissa portit auki ja pääsi kurkistamaan, miltä pihat näyttävät.
Torin kulmalla uusi ravintola, goto. Kaikki, keiden siellä olen kuullut käyneet, ovat kehuneet ruokaa. Teemu Laurell on yksi kokeista ja omistajista.


Ja tässä se karuselli, minkä kuvat poistin, koska näkyvissä oli ihmisiä, joiden kuvia en halunnut tnne nettimaailmaan.
Pitsiviikon päätteeksi on aina perjantaina ja lauantaina Kalatorilla käsityöläisten markkinat. Ja ah mitä kaikkea ihanaa siellä aina näkeekään! Ei ole mimtään rihkamakrääsää, vaan aidosti käsityöläisten tekemiä tuotteita.

Tässä upeita kasseja!!!
Tästä pöydästä ostin pienen pussukan kukkaroksi. Vasemmassa reunassa näkyy limenvihreäll taustalla pöllöjä. Sellasen ostin. Entinen maripussikukkaro alkoi jo kulmista hapertumaan.Enkkulakukoruja löytyi Marelan pihasta. Marela on museo Kalatorin kupeessa.


Nämä kauniit taulut löytyi erään liikkeen sisäpihalta. Seuraavakin kuva samasta pihasta.Ihanasti elämää nähnyt pyörä, joka saanut uuden viran :)


Mustan Pitsin Yö oli perjantaina. Ystävien kanssa käytiin vanhan Rauman Kellarissa syömässä. Allaoleva kyltti roikkui siellä ja sai meidät nauramaan. Suomennan sen varmuudeksi: Paha oteta väh, sanos Juumber, kom biäne ämmä ott = Pahaa otetaan vähän sanoin Juumberi, kun pienen ämmn ( vaimon ) otti.


Kello on ihan just 21.30. Mulla on ollut laukut pakattuna parisen tuntia. Ennenkuulumatonta! Yleensä yömyöhään niitä pakkailen ennen matkalle lähtöä. Syynä voi olla se, että lähden ilman lapsa matkaan tai sitten se, että kohde ei ole Pietari, mikä vaatii aina paljon materiaalia eri tilaisuuksiin. Niin tai näin, niin olen tyytyväinen.

Blogi vaikenee nyt viikoksi. Huomenna noin 4.30 saapu auto pohjoisemmasta, nappaa minut kyytiin ja matkaamme etelämmäs. Laiva lähtee 8.15. Suuntaan Andorraan neljän muun kanssa. Seikkailu alkakoon!

2 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Kassit oli kieltämättä tosi käheitä :D

Irmastiina kirjoitti...

Mukavaa matkaa!