maanantai 22. heinäkuuta 2013

Rasti seinään - tai vaikka useampikin saman tien!

Meinaan jotain aivan epätodellista ja harvinaislaatuista tapahtui tänään. Sellaista, mikä tapahtunut viimeksi ehkä kolme vuotta sitten ja sitä ennen kaiketikin -90 luvun alkuvuosina.

Tässä kuva siitä, mitä tein: 


Minä p o i m i m a s s a mustikoita.

Aika epätodellinen fiilis.


En tykkää alkuunkaan metsässä olevista itikoista. Hyttysiä. Paarmoja. Yäks! Tämä piv valikoitui eilen illalla metsäpäiväksi tuulen takia. On kaiketikin laantumaan päin. Eikä siellä, ihme ja kumma, ihan kaameasti inisijöitä ollut. Mutta li kuitenkin. Hyttysmyrkky vähän ( ehkä? ) auttoi tilanteessa.

Ja tällaisiakin siellä lenteli :)


Ihana pieni metsätie. Aurinko pilkisteli lähes koko ajan pilvien takaa. Tuulenvire kävi. Kauempaa kului lampaiden määintää.


Lähellä oli järvi ja kaupungin saunan laiturin viereen rantakalliolle parkkeerasimme itsemme syömään eväät. Ainahan metsäretkelle eväät pitää ottaa! Edes jotain pientä...


Rannalla oli aivan mieletön tuuli! Miten se siihen osuikin niin hyvin. Mutta eväät kuitenkin söimme, vaikka siinä istuessa vilpoinen olo tulikin.Saalis ei ollut suuren suuri, mutta enemmän mitä tavoitteeksi asetin. Ai se tavoite? No desi tai kaks ;)

2 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Ihana kesäinen mustikkapostaus! Retki luontoon on aina paikallaan. Vaikka ilman suuria päämääriä. Kunhan menee ja nauttii siitä, mitä näkee, kuulee ja kokee :)

Kyllä parista desistä jo pienen piirakan saa tai ainakin mustikkamaitoon marjat :)

Mimmi kirjoitti...

Ulkoilu ja samoilu tosiaan oli se pääasia metsäreissulla eilen. Ei aina tarvi paljon marjoja saada :)