maanantai 5. maaliskuuta 2012

Aurinko paistaaJa karrikoiden sanottuna, se on päivän ainoa paras asia. Nih!

Mutta toki muitakin on, mutta en haluaisi / jaksaisi miettiä, koska ärsyttää. Oma olotila. Kahteen viikkoon en ole viitsinyt lääkäriä häiritä, mutta kai se tarttee sit vaan. Taas. Kun tuntuu, että mua ei oteta tosissaan. Joku koe silloin ja toinen tällöin. PAH :( Kai pikkuhiljaa täytyy alkaa peräämään oikeuksiaan! Koko ajan tuntuu pientä kipua ja se ei ole kivaa.

Nuorimmainen oli hiihtoloma edeltävän viikon ( eli täällä viikko 7 ) pois koulusta kuumeen takia. Hiihtolomalla oli muutama kuumeeton päivä ja sit taas iski kimppuun. Viime viikolla, viikolla 9, oli myös koulusta pois. Ja tää viikko - edelleen :( Labroista ei löytynyt mitään eikä nielusta. Enää kuumetta ei oo paljoa, mutta on kuitenkin joka päivä. Sairasta lasta en halua kouluun lähettää. PAH! Tää tauteilu sais jo hellittää. Opettajaa kävin tänään moikkaamassa ja sanoi, että antaa pojan rauhassa parantua. Kyllä hän sitten antaa tukiopetusta, kun kouluun tulee ( ja tuo lämmitti mieltäni ja paljon!!!!!) Mun tehtävänäni ei ole toimia sijaisopena. Toki läksyjä oon välillä laittanut tekemään, mutta kaikki vastuu ei ole mulla.

Valivali ja nurinari... Nyt vaan ottaa päähän. MUTTA: onneksi aurinko edes paistaa!

Mukavaa alkanutta viikkoa ja nautitaan arskasta :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hyvä kun päästelet paineta!!!ja kuten sanoit IHANAA AURINKO:))) Meillä vasta alotettiin sairastelu,ja todellakin pelkään,ettei olis tollasta kierrettä edessä kuten teillä...toivotaan,että pian pääsette taudeista.
Iloa ja valoa päivääsi:))) t.MK

Mimmi kirjoitti...

Kiitos MK <3

Tänään sain yhen labralähetteen, koska arvelen tietäväni syyn väsymykseen ym oireisiin. Tarvii kattoo, mitä labra kertoo ja sit jutella lekurin kanssa. Nuorimmainen tällä tahdilla ens viikolla koulussa - vihdoinkin!