lauantai 31. maaliskuuta 2012

Erilainen iltaJo oli rankkaa - huh! En oo tottunu valvomaan en, ja jalatkin rikkipoikkikatki. Suuri osa porukasta lähti puol kymmenen tienoilla ja viimeisemmät tuossa yhdentoista jälkeen. Ja sen jälkeen mä latasin tiskarin ja laitoin loput kamat pöydiltä pois, ennen kuin nukkumaan pääsin.

Täällä oli eilen olkkarissa 15 ihmistä. Kaksi naista ja loput miehiä. Seurakuntamme pastori oli alustusta pitämässä. Pastori sekä ystäväni mies eivät työskentele ydinvoimalan rakennustyömaalla. Kaikki muut siellä töissä. Minä olin illan ainoa suomalainen :D Aivan kaikki muut kotoisin jostain muualta. Seuraavat maat taisi olla edustettuina: Viro, Venäjä, Bulgaria, Puola, Unkari, Saksa, Ghana, Filippiinit -hhmmm oliskohan tuossa kaikki? No aika hyvin kuitenkin eri maan ihmisiä paikalla. Ja kaikki sulassa sovussa.

Ystäväni kanssa teimme ison annoksen ruokaa. Oli muusia, kanaa, kastiketta ja salaattia. Ghanalainen ystävämme ei sittenkään tuonut omenapiirakkaa chilillä, vaan oli innostunut leipomaan sellaisia suolaisia piirakoita, joissa oli täytteenä lihaa ja kasviksia. Ja hyvää oli ( se puolikas, minkä jaksoin syödä ). Ruokaa oli paljon ja sitä jäikin vielä paljon. Ghanalaiselle ystävälle annoin ruokaa mukaan sekä myös ystävälleni hänen perhettään varten. Paljon lähti pois, mutta silti jäi aika kiitettävästi. Noh eipähän tarvi ite viikonloppuna kokkailla, vaan voi lämmitellä kun nälkä iskee.

Kaikenkaikkiaan mukava ilta oli! Enkkua väännettiin ja hyvin selvittiin ja tultiin ymmärretyksi puolin ja toisin.

Nyt koitan saada jotain suht järkevää tehdyksi. Tai sit syön. Tai sit lusmuan. Harjoittelu alkanut taas ja ens viikosta lähtien on pakko kirjallisia oikein urakalla alkaa tekemään. Vähän oon jo aloitellutkin, mutta tekemistä piisaa vielä ja paljon.

Lumisade loppui ja aurinko tuli esiin! Ihanaa lauantaita :)

1 kommentti:

Elämää hetkessä kirjoitti...

Varmasti mieleen painuva ilta!! Tuollainen avaa varmasti omia silmiä ja oppii ajattelemaan asioista eri tavalla. Mutta kyllä mä huomaan myös tuon, että ei enään jaksa iltaisin valvoa... Vielä vähän aikaa sitten jaksoi valvoa vaikka kuinka myöhään, mutta ei enään. Onneksi niitä hetkiä ei kovin usein tulekaan, kun pitäis jaksaa valvoa! ;)

Siunattua Pääsiäisen aikaa!! <3