torstai 8. maaliskuuta 2012

PaperiaskarteluaTänään oli erilainen päivä koulussa. Tehtiin liisterillä ja sanomalehdellä kaikkea kivaa! Ensin "pakkotyönä" oli tehdä pieni pääsiäismuna ( vesi-ilmapallon päälle ). Sen jälkeen sai sit tehdä oman mielensä mukaan, mitä halusi. Mulla oli ekana projektina leipävuoan paperointi. Sen jälkeen pienen pienet Ikean kakkuvuoat ( matalareunainen ja kantikas ). Lopuks vielä otin kanaverkkoa ja siitä väänsi ison sydämen, jonka sitten suikaloin paperilla. Ja muistin laittaa ripustusnauhan :D Otin kameralla vaihe vaiheelta kuvia ihan tulevaisuutta ajatellen. Ei sitä koskaan tiiä, missä tietoa tarttee jakaa. Ja ai niin - pieni kokeilu oli myös; tein yhden paperiarkin mössöstä.

Päivän lopuks silputtiin sanomalehteä, puhelinluettelon sivuja sekä kananmunakennoja. Parin viikon päästä tehdään paperia tai mitä kukakin haluaa tehdä. Mulla jo mielessä visiot, mitä aion tehdä. Todennäköisesti kotona jatkan hommaa, koska en usko, että aika koulussa riittää kaikkeen mitä haluan tehdä.

Nyt toivottelen oikein hyvää Naistenpäivää!!!

2 kommenttia:

minttu kirjoitti...

Missä koulussa noin kivoja tehdään?

Mimmi kirjoitti...

Minttu: opiskelen koulunkäyntiavustajaksi sekä aamu-ja iltapäiväkerhon ohjaajaksi. Siellä myös jonkin verran kädentaitoja ohjelmassa :) Ja mä tykkään!!!