lauantai 10. maaliskuuta 2012

TunnustusTällaisen ihanuuden sain ♥ Kiitos Susu! Ja uskokaa tai älkää - tapahtui ihme!!! Ekaa kertaa osasin linkittää tänne jotain! Ihmeiden aika ei ole ohi :D Nyt vielä tarvii saada blogit linkitettyä tänne - huhuhh!

Tunnustuksessa haasteena on kertoa viisi omaa suosikkiblogia, joissa on alle 200 lukijaa. Tässäpä päänvaivaa sitten onkin. Taitanee mennä tovi jos toinenkin. Mutta onneksi on lauantai ja vapaapäivä, niin aikaa on... hih.

kotiin kolmesta kolkasta - Sennie
http://kolmenkolkkalaiset.blogspot.com

step by step - Camilla
http://camilla-stepbystep.blogspot.com/

kaikki kotona - Sirkku
http://sirkunkotona.blogspot.com/

hunajaa ja maitoa - Marita
http://marita-honeymilk.blogspot.com/

kotoisaa arkea - Heli
http://kotoisaa-arkea.blogspot.com/

Ja kuten huomaatte, taisin onnistua linkityksessä! Heli syksyllä laitti mulle neuvoja ja niitten avulla mä nyt sitten onnistuin. Ei ollu ihan turha päivä tääkään päivä ;) Jotain uutta opin.

Oli muuten vaikeaa päättää, mitä blogeja tähän linkittää. Mutta tässä nyt muutama ihana, tykkäämäni blogi :) Käyhän tutustumassa!!

Leppoisaa lauantaita!

7 kommenttia:

Sirkku kirjoitti...

Sirkku kiittää!

Mimmi kirjoitti...

:)

Camilla kirjoitti...

Camillakin kiittää:))))) Sinä olet kuulle todella pitkällä kehityksessä,kun minä olen ihan alussa.....en tajuu mistää mitään näistä jutuista,ja se hidastaa mun blogin tekoakin.
Ihanaa iltaa Sinulle <3

Mimmi kirjoitti...

Kyllä me tästä, Camilla, kumpikin. Hitaasti mutta varmasti. Yks eteen ja kaks taa, jos tarpeen on :D

Sennie kirjoitti...

Senniekin kiittää:)
En olekaan saanut tällaista.

Heli kirjoitti...

Ja Helikin vielä kiittää!!

Tosi kiva, että ohjeista oli apua!! Mä muistan, kun siirryin bloggeriin vuodatuksen puolelta ja tää oli niiiiiiiiiin hepreaa kaikki.. Kokeilin siirtyä jo aikaisemminkin, mutta just siihen kaiken hankaluuteen se sit tyssäs. Sit kerran vaan päätin että nyt mä ne jutut opettelen ja ajan kanssa oon oppinu, ja niin opit säkin, samoin Camilla!

Mimmi kirjoitti...

:) :) :)
Kivaa viikkoa teille kaikille sekä muillekin!