tiistai 26. kesäkuuta 2012

Auringonlaskuja ja korujaNiiiin paljon ihania kuvia auringonlaskuista, etten meinannut osata yhtään valita ja meinasin laittaa kaikki! Olisitte tylsistyneet varmaan aika pian. Mutta ihailen niitä yksinäni täällä ja varsinkin sitten, kun on tylsää ja mälsää ja kylmää..

Pitkästä aikaa ajattelin jotain näperrellä. Halusin mustan kaulakorun, mutta helmet eivät riittäneet, joten tuli tällainen sitten. Ja tykkään kyllä siitä. Joukossa kun on pikkasen tusku-dimangeja myös ;) Rannekorun tein myös samaa "sarjaa". Mieleen tuli, että korvikset pitää ehdottomasti vielä tehdä! Olkoot se huomisen työlistalla.
Olen joskus aikaisemmin tehnyt muistivaijeriin rannekorun. Se on punavalkoinen ja "vain" kolmisen kieppiä. Nyt tein pidemmän, kun helmiäkin piisasi. Pinkki ja vaaleanpunainen eivät oo mun normivärejä, mutta tästä tykkään kuiteskin. Uskon, että ahkeraan käyttöön tulee.Ja loppukevennys vielä.. heh.. Juhannuksena otin kuvan omasta ja erään ystäväni käsivarresta. On meillä "pikkasen" värieroa :DMukavia kesäisiä hetkiä sinulle!

2 kommenttia:

KULTAINEN SYDÄN JA PALAVA MIELI kirjoitti...

Ihania koruja! Mikä se muistivaijeri on?

Mimmi kirjoitti...

Kiitos! Muistivaijeri on sellaista spiraalimaista, joka pysyy muodossaan. En osaa oikein paremmin selittää - sorry. Googlaamalla löytyy varmaan lisää tietoa. Se on näppärää, kun ei tarvi lukkoa ja saa useamman kiepin/korun samalla.