lauantai 16. kesäkuuta 2012

YyteriAamusella suuntasin auton nokan kohti Yyteriä. Oli luvattu suht hyvää ilmaa ja vasta illaksi sadetta. Kolmisen tuntia ehdin olemaan siellä, ennen kuin aurinko jäi paksun pilven taa ja tuuli kylmeni huimasti.Kauhean vähän oli väkeä rannalla. Ja oli rauhallista.


Laskin likemmäs 4 surffaria merellä samaan aikaan! Oli aikamoinen määrä ja näky.Leppoisaa lauantain jatkoa :)

6 kommenttia:

KULTAINEN SYDÄN JA PALAVA MIELI kirjoitti...

Upea ranta! En ole koskaan käynyt, pieni aukko sivistyksessä. Ja aiempaan kommenttiisi vastaten... Nyt elämäni on ollut tasaisempaa, mutta olin aikaisemmin yksinhuoltajana, jolloin moni asia -lähtien lasten kasvattamisesta yksin, vei älyttömästi voimia ja mulla oli tapana itkeä viikkoitkut eli joka viikko purkaa kaikki itkemällä ulos. Jumala teki kuitenkin ihmeen mun elämässä ja johdatti ihanan miehen ja moni asia on tuhat kertaa helpompaa nyt. Kuulostaa ehkä hassulta, mutta kun tiedän tuon yksinhuoltajan raskauden... Voisinko auttaa jotenkin? Minkä ikäisiä sun lapset on, jos vaikka kierrättäisin lastenvaatteita sulle, jos vaan koot täsmää?

KULTAINEN SYDÄN JA PALAVA MIELI kirjoitti...

Tajusin just, et enhän mä tiedä oletko yksinhuoltaja, en tiedä miksi niin kuvittelin. :)

Mimmi kirjoitti...

Siis juu - yksinhuoltaja oon. Arvasit kyllä oikein! Ihanaa, että oot saanut avun ja ilon elämääsi myötä- sekä vastamäkiin.
Mulla on lapset jo isoja ( 18 ihan just, 16 ja 12 ) eikä vaateongelmia ole. Ongelmat lähinnä kotiintuloajoissa viikonloppuisin sekä isätapaamisissa. Taivaan Isän avulla tässä oon yrittänyt mennä ja elää sekä lapsia kasvattaa. Isästä kun ei apua tähän arkeen täällä saa. Häntä se ei kiinnosta kuulema pätkän vertaa..
Tuonne Yyteriin kannattaa mennä käymään tai paremminkin olemaan. Eväät mukaan ja aika kuluu taatusti! On meri, dyynit, vesiliukumäki ( maksullinen, meillä ovat ehkä kerran käyneet muksut siellä laskemassa ), kahvio...
Kiitos kultainen sydän ajatuksistasi. Lämmitti!

Mimmi kirjoitti...

Kultainen sydän... Jostain syystä en löydä sivultasi kohtaa, missä voisin linkittäytyä lukijaksi :(

Merja K kirjoitti...

Ihania kuvia :) Onpa siitä muuten aikaa kun olen käynyt Yyterissä, pitäisikin poiketa siellä

KULTAINEN SYDÄN JA PALAVA MIELI kirjoitti...

No just. Tein blogini julkiseksi tammikuussa ja olen ihmetellyt, kun ei lukijoita ole oikein kertynyt. Näemmä on ollut mahdotonta liittyä lukijaksi. Nyt asia korjattu. :)