keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Pieniä puuhia!

Viikonloppuna innostuin ontelokuteiden jämistä virkkaamaan mattoa pianotuolin alle. Se oli rankkaa! Mulla aika tiukk käsiala ilmeisesti, koska jouduin tosissani lähes kaksi käsin vetämään koukkua silmukoitten läpi. Mutta valmista tuli! Pistän kuvaa tulemaan, kunhan saan siirrettyä kamerasta koneelle.

Edellisiltana ja eilen virkkasin pieniä piirakoita ja muffinsseja sekä täytin ne vanuilla ja ompelin kiinni. Pientä koristelua vaativat vielä.

Tänään löysin kaapista sopivaa kangasta eikä tarvinnut lähteä ostoksille. Työn alla on isohko rantakassi. Sinne mahtuu isokin pyyhe, eväät, juomista ja kameran lisäksi vielä muutakin. Eli olen leikannut ja ommellut nyt vimpat pari tuntia. Pikkuhiljaa alkaa valmistakin tulemaan. Tein parit sisätaskutkin ( kännykälle ja avaimille / kukkarolle ) sekä vesipullollekin oman taskun! Kangas on pient ämustavalkoruudullista ja väliin pistän ohutta vanua vielä. Josko sitä kohta menis jatkamaan, josko vaikka lähes loppuun saisi tänään. Tai siis valmiiksi. Kuvia voin laittaa, mikäli tulee yhtikään julkaisukelpoinen :D

Pidemmittä puheitta.... Palaamisiin :)

Ei kommentteja: