torstai 7. kesäkuuta 2012

Jotakin oon saanu aikaseksi!

Tässä kuvallista faktaa, että en oo ihan vaan lämpimikseni höpötellyt tehneeni jotain.Eli tästä se sitten lähti...Kun sain valmiiksi, prässäsin tämän, eikä kupruile.Eka mattoni, ja täytyy myöntää, että suht tyytyväinen jopa olen.

Lisäksi eilen innostuin isoa rantakassia tekemään. Ja kaavat repäsin sit ihan niinku omasta päästäni - hah! Aikaa tuo vei ja kauan. Mutt ottaen huomioon, ett ihan ite kaavat kehitin, tein vuorin ja sisälle vielä taskujakin sekä nuo nauhat millä saa kassia solmittua pienemmäksi, niin .... No mulla meni kuutisen tuntia ( ehkä vähän vähemmänkin ) tuossa. Moni mestariopelija olis varmaan nopeemminkin hurauttanut tuollasen, mutta taas täytyy myöntää, että tyytyväinen oon lopputulokseen. Uskon, että tulee kovaan käyttöön kassi. Sinne kun mahtuu muutakin nyt kuin vaan pari tavaraa. Eli kun rantsulle lähtee, niin kaikki mahtuu samaan kassiin, eväitä myöten.

Ompelukone on vielä pöydällä ja kankaitakin siinä vieressä kasassa. Mietin, josko kokeilis jotain himpan verran helpompaa kassia tai jotain muuta. Tuntuu, että inspis on nyt päällä. Tosin ulkona paistais aivan ihanasti aurinkokin kyllä. Tai josko pienen kävelyn ensin tekis ja sitten ompelis vasta. Isoa rankkaa lenkkiä en uskalla, kun en ole kunnossa. Huomiselle onneksi sain lääkäriajan. Taitaa olla onteloissa jotain ylimääräistä. Taas. Viime kerralla odotin liian kauaa, ennen kun lääkärille menin ja ennen kaikkea pääsin lääkärille, joka antoi lääkekuurin! Kesti tosi kauan, että pääsin taudista eroon. Mutt josko nyt olis parempi tuuri ja parempi lääkäri, joka uskoisi mua ja kykyäni tunnistaa nää oireet.

Aurinkoista päivää sinne, missä oletkin ( missä olet??)

4 kommenttia:

Elämää hetkessä kirjoitti...

Aivan mielettömän ihana tuo matto!!! <3 Mä oon haaveillut tuollaisesta myös, mutta virkkaaminen ei kuulu niihin mun parhaimpiin osaamisiin... Täytys kyllä nyt opetella! Mun äiti on tosi taitava virkkaaja, joten täytyy häneltä neuvoa pyytää.

Oot onnistunut tekemään myös tosi hienon kassin!!! :) Itse kun tekee ja onnistuu, niin siitä tulee tosi iloiselle mielellekin.

Me päästään kohta nauttimaan neidin kanteleleirin loppukonsertista! On kyllä ihana juttu!! <3

Aurinkoista päivää!!

Mimmi kirjoitti...

En mäkään mikään virkkaaja oo :D Kokeilun ja erehdyksen kautta jotain olen tehnyt ja sitä kautta oppinut. Koukku käteen vaan ja kokeilemaan!

Oli muuten näppärä tuo kassi, kun tänään rantsulle vaunulle menin. Mahtui kameralaukku ja kaikki muutkin sinne. Kannatti tehdä, vaikka lämmin tuli tehdessä ;)

Mä oon lukenut kanteleleiriläisen lääkärikäynnistä. Onneks ei sen pahempaa ja pääsi takaisin leireilemään. Toivottavasti loppukonsertti menee loistavasti!!

Elämää hetkessä kirjoitti...

Kyllä mua niin houkuttaa tuo virkkaaminen, että täytynee tänä kesänä sitä kokeilla!! :) Yksi ystäväni vinkkas, että täältä meiltä päin saa yhdestä kaupasta edullisia matonkuteitakin, joten täytyy käydä kurkkimassa.

Kyllä se sitkeys aina lopulta palkitaan!! :) Välillä vaan meinaa antaa periksi, mutta kun loppuun saakka jonkun jutun tekee, niin aika hieno fiilis on sen onnistumisen jälkeen! Kyllä kannatti! :)

Oli niin ihanaa, kun meidän leiriläinen sai leirin hienosti vietyä loppuun asti ja loppukonsertissa neiti soitti useamman ryhmän kanssa. Oli kyllä hienoa kuunnella!! :) Kanteleessa on niin kaunis äänikin. Neiti itse oli niin iloinen, kun sai soitella joka päivä siellä ja oppi uusia lauluja. Mutta kuulemma parasta oli ollut uinti ja soittaminen! Joka päivä oli uskaltautunut menemään järveen. Itse en kyllä ihan vielä sinne kylmään veteen menis... Mutta kipeille lonkille teki kyllä tosi hyvää! Neiti pääsi meidän paikallisuutisiinkin, kun toimittaja kävi siellä leirillä jutun tekemässä. Ihana juttu sekin oli!! <3

Aurinkoisia loppuviikon päiviä!! <3

Katariina kirjoitti...

Kaunis matto!