perjantai 10. toukokuuta 2013

tuunailua

Eilispäivän tuunailu kuvan muodossa.


Poistin kuurankukat laseista ja pistin toisenlaista efektiä lasien pintoihin...



Juu ei hyvä. Eli ei kun poistamaan :D Eli kirkas lasi sai tällä kertaa paikan seinältä. Paitsi että....


Viime keväänä yhteen decopage-juttuun ostin paperia, missä oli perhosia, ja josta nyt sitten leikkasin perhoset irti. Tuntosarvet ja jalat jätin leikkaamati. Ei kiitos mun hermoille eikä nakkisormille sellaista pienen pientä näperrystä :D


Mietin, että miten nuo perhoset tuohon kiinnittäisin. Josko vaikka joskus haluaisin ne irrottaa ehjänä, niin liimapuikko ei sovi nyt. Leikkailin siis ihan maalarinteipistä pieniä paljoa, jotka rullasin ja laitin perhosen keskivartalon kohdalle ja lättäsin ikkunaan. Suurimmassa osassa siivet irti lasin pinnasta. Elävöittää pikkasen nyt tällä tapaa.



Lintuhäkkiin pistin kynttilän. Näin talven jäljiltä kynttilävarasto aika vähissä, joten lyhtykynttilä nyt "pääsi" häkkiin. Isompi olis näyttävämpi ja kauniimpi, mutta sitten toisella kertaa sellainen.


Outoa, kun ei ole kuurankukkia eikä valoja takana. Ne on olleet siellä yhtä kauan, mitä ikkuna seinällä. Mutta on tää nyt ihan kiva näinkin. Ans kattoo, mitä syksyn tuulet sitten tuo tullessaan ( ellen jo ennen innostu vaihtamaan "maisemaa" ).

Nyt voikin jo toivotella hyvää viikonloppua! Mä pääsen tänään suvun nuorinta tulokasta ihailemaan ja nuuskuttelemaan <3 p="">

2 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Todella kiva idea nuo perhoset!!!

Mimmi kirjoitti...

Kiitoksia! Tykkään itekin. Vaihtelua valoille ja jääkukille. Kesäisempääkin jopa :D