keskiviikko 14. elokuuta 2013

Poika vai mies?

Aina ajoittain mieleen nousee yksi tietty asia, kun kuuntelen tai lun tai kuulen kuulumisia. Nimittäin kun naiset, eri ikäiset, omista rakkaistaan puhuvat. Joku puhuu poikaystävästä ja joku miesystävästä. Mun mielestä nuorilla on poikaystävät ja jo vähän enempi elämä nähneillä miesystävät. Mun korviin kalskahtaa oudolta, jos ja kun nelikymppinen puhuu poikaystävästään eikä tarkoita mitään kakskytkesäistä.

Mitä sä oot tästä asiasta mieltä? Onko jotain ikää olemassa, jolloin nimike muuttuu? Kirjoittamaton sääntö? Vai mikä? Onko ihan sama, millä nimellä kutsuu?

Ja ei - ei ole ajankohtainen asia mulla!

Päivän tirsat takana odotan jo yöunia... Heippa!

3 kommenttia:

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Hmmm...no, minulla on ainakin mies...:)

Heli kirjoitti...

No kyllä mä samalla lailla ajattelen kuin sinä. Mun mielestä oli myös aika outoa, kun sellanen parikymppinen tyttö puhui miesystävästä... tuli mieleen joku vanha mies, vaikka kyseessä oli 4v häntä itseään vanhempi NUORI mies. Siinä vaiheessa mun mielestä ehkä sopii vielä sanoa kuitenkin mieluummin että poikaystävä.

Mimmi kirjoitti...

Irmastiina - tytölle poika ja naiselle mies ;)

Heli - no kyllä miesystävä kuulostaa nuoren suussa siltä, että paljon vanhempi olis

Ja kiva kuulla, etten oo ainoo näin ajatteleva. Välillä kun nelikymppiset puhuvat jo elämää nähneistä miehistä poikaystävinään, niin mulla silmät pyörii ( ainakin piilossa :D ).